Hannah Sparkling Spray

mei 10th, 2014

spraylijst
Vandaag heb ik een review over de Sparkling Spray van Hannah. Je sprayt het over je gezicht, je masseert het in, crème erover heen en klaar! Wil je meer weten? Kijk dan snel verder.

 

matrijhannah
Maar wat  moet je eerst op je gezicht smeren en wat daarna? Nou, je begint met De Cleansing Oil, daarna de Sparkling Spray en als laatste de Clearity Cream.

buitenkantspray
Dit is de verpakking van de spray.  Je sprayt de spray gewoon over je gezicht. Ongeveer 2 tot 3 keer. En dan masseer je het in. Wat doet de spray met je huid? Het hydrateerd, kalmeerd en hersteld. Het zorgt voor een effective crème opname. Een matterende invloed. En het is allergeenvrij. De Sparkling Spray zorgt voor hydratatie van de huid, dus je kunt dit zien als een heuse vochtbooster.

pompspray
Als je ook al de andere artikels hebt gelezen van de andere producten uit de Clear-line, dan weet je dat die andere producten een pompje hadden met zo’n staafje. Ik weet niet echt hoe dit heet, maar dit is zo’n spray flacon.

ingredientenspray
Dit zijn de ingrediënten.

swatchspray
Zo is het op je hand. Natuurlijk is het op je gezicht anders zonder die luchtbelletjes. Maar als je het op je gezicht hebt gesprayt dan laat je het intrekken en dan kun je er crème overheen doen.

sprayschuin
Wat vind ik van het product? Ik vind het een fijn product. Het doet ook wat het hoort te doen.

Wil jij ook Hannah producten bij jou in de buurt kopen, kijk dan op deze site www.huidcoach.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.