Hannah Clearity Cream

mei 1st, 2014

hannahcreamlijst
Deze crème is echt fantastisch! I love it. Ik heb de crème gekregen van het merk Hannah. Ik heb nog 2 andere producten gekregen, maar daar komt later een review van online. Wil je meer weten over de Clearity Cream, lees dan snel verder.allemaalhannah
Deze producten heb ik gekregen. De Clearity Cream, de Sparkling Spray en de Cleansing oil. De Clearity Cream is 50 ml voor 57,oo euro. De Sparkling Spay is 30 ml voor 39,75. Van de Spray heb je er ook een die 125 ml is en die kost 55,oo euro. En de Cleansing Oil is 50 ml voor 30,50 euro. Daarvan is er ook nog een van 125 ml en die kost 39,50 euro. Deze producten komen uit de Clear line.

verpakkingcream
De is de Clearity Cream van het merk Hannah. En ik ben hier super tevreden over. Maar er is een minpuntje en dat is:” Als ik de crème heb op gedaan en eventjes heb ingetrokken en ik wrijf eroverheen dan gaat die schilferen”. En dat vind ik een beetje jammer. Maar voor de rest echt een complimentje. Ik krijg er ook geen puistjes van. De crème ruikt ook echt súper lekker! De crème is allergeen- en parfumvrij

allescream
Alle producten die ik heb gekregen zijn mat. Heel chique! Maar wat doet de crème nou eigenlijk? Een onzuivere-, vette- of geïrriteerde huid heeft een product nodig dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden.

logohannah
Dit staat op de verpakking en op de producten. En ik weet niet wat dit betekend. Als je weet wat dit is, laat het dan even achter in de reacties.
buitenkantcream
Hier zie je nog een keer het product.

buitenkanthannah
Het product is ook best zwaar.

ingredientemcream
Dit zijn de ingrediënten.

handcream
Dit is 1 pompje. De crème is wit.

handcreamuitsmeer
Hier smeer ik het uit.

tasjehannah
Heel lief! Ik kreeg ook nog een toilettas. Deze kost 9,90 euro.

Maar waar kan ik het dan kopen? Nou als je op deze site kijkt, www.huidcoach.nl kun je precies zien waar in jou buurt, je deze producten kunt kopen. De crème ligt nu een maand in de winkel.
Ik ben er echt super tevreden over! Binnenkort komen de andere 2 artikels online van de andere producten.

Xxxx Sanne.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.