Hannah Cleansing Oil

mei 3rd, 2014

hannahlijst
Vandaag heb ik een review over de Cleansing Oil van Hannah. Ik had een paar dagen geleden, een review geschreven over de Clearity Cream van Hannah. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!  

verpakkingoil
Dit is de verpakking van de Cleansing Oil. Deze Cleansing oil is 50 ml voor 30,50 euro. De oil ruikt niet zo lekker. Deze oil is voor je gezicht te reinigen, s’ morgens en s’ avonds. Je kan het ook gebruiken als oogmake-up remover. Hij haalt vuil en onzuiverheden weg. Ook deze oil komt uit de clear line.

matverpakkingoil
Dit is de fles. Ook deze is best zwaar. Deze oil is allergeenvrij. Hoe moet je deze oil gebruiken? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Je moet 2 tot 3 pompjes gebruiken. Je doet wat oil op je vingers en wrijft het op je gezicht. Als dat ik gebeurd, dan doe je water op je handen en wrijf je dit ook weer op je gezicht. Als je dat hebt gedaan, dan dep je je gezicht af met een handdoek. Zo gemakkelijk is het!

ingredientenoil
Dit zijn de ingrediënten.

pompjeoil
Ook deze heeft een pompje.

oilhand
Hier heb ik oil op mijn hand. Ik moest snel een foto maken, want het gleed van mijn hand.

handgrootoil
Hier heb ik het uitgesmeerd.

matsamen
Ik ben er echt super tevreden over. Ik gebruik het iedere dag en mijn huid is zo lekker zacht. Ik heb veel minder last van puistjes doordat ik met de Cleansing oil reinig.

Wil je weten waar je Hannah producten kunt kopen bij jou in de buurt. Kijk dan op deze site. www.huidcoach.nl

Xxxxx Sanne.

 

 

 

 

 

 

greqab

 

btrwag

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.